Saturday, October 6, 2007

TRU:"Radu Mazăre şi magistraţii de la Judecătoria Constanţa sînt idioţi"

Nu are importanţă dacă afirmaţia in titlu e sau nu adevărată. Important e că, astăzi, vineri 5 octombrie 2007, a apărut precedentul juridic în baza căruia pot face această afirmaţie, cu certitudinea că legea mă apără.

Urmează mulţumirile, pe structura de ceremonie cuvenită proaspătului Oscar Juridic cucerit de ţara noastră.

Aşadar:
- mulţumesc Proniei că trăiesc într-un stat de drept care nu se teme nici de sentinţe dificile, nici de penibil!
- mulţumesc Justiţiei române, în general, şi mulţumesc, în particular, neobositului Tudor Chiuariu, Ministrul cu dosar al Justiţiei, omul care se ocupă constant de demiterea procurorilor şi de ordonanţe de urgenţă care îl scutesc de anchetă pe cetăţeanul Chiuariu!
- mulţumesc instanţelor înţelepte care au stabilit că DIP s-a spetit cinstit, pînă a reuşit să cumpere 23 de case!
- mulţumiri şi instanţei care a înţeles cît de inevitabilă era călătărioa care l-a dus pe Adrian Năstase în Israel, exact în ziua în care avea înfăţişare la tribunal!
- nu în ultimul rînd, mulţumiri producătorilor şi producătorilor-asociaţi care au făcut posibilă întronizarea Dreptului în România: Iliescu Ion, cu a sa declaraţie de la Satu Mare, inegalabilul Maestru Predescu de la Curtea Constituţională care a vegheat ani lungi, în Senat, la buna croială a legilor şi mai tînărul dar nu mai puţin distinsul Bogdan Olteanu care ascunde în biroul personal proiectele de legi aprobate de parlamentari!

Fără ei, Oscarul cuvenit de drept Dreptului român s-ar fi aşezat pe fruntea statului kazah, mîndrul nostru partener economic, sau în poala cine ştie cărui stat de drept sub-saharian.

Pe 6 iule 2006, în cursul unei conferinţe de presă, Rau Mazăre, Primar şi Ministru al Justiţiei în oraşul Constanţa, a făcut-o „ proastă” pe Sulfina Barbu, pe atunci Ministru al Mediului. Sulfina Barbu l-a dat în judecată pe Radu Mazăre. Judecătoria Constanţa s-a pronunţat, vineri 5 octombire, respingîd acţiunea. De remarcat argumentul fundamental al apărării: „declaraţiile au fost făcute în calitate de primar al Constanţei pentru ocrotirea intereselor publice şi nu ca persoană fizică aşa cum ar fi fost formulată acţiunea”. Corect! Mazăre Primarul şi-a apărat oraşul de o proastă şi binemerită recunoştinţa Constanţei!

Magistraţii constănţeni au stabilit că Sulfina Barbu e „proastă” de drept. Faţă de cele de mai sus, e de sperat că o instanţă superioară va stabili, la apel, că nu numai Sulfina Barbu ci toate femeile şi, în general, toţi cetăţenii insultaţi de nababi locali sînt proşti. În drept şi în fapt.

http://tru.blog.cotidianul.ro

2 comments:

Anonymous said...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

Home Elevators Spokane said...

Appreciaate you blogging this